Alman Tur Operatörlerinden Moral Veren Açıklamalar - Son Dakika
Güncel

Alman Tur Operatörlerinden Moral Veren Açıklamalar

Alman Tur Operatörlerinden Moral Veren Açıklamalar

ALMANYA ile Türkiye arasında son yıllarda yaşanan siyasi krizler Türk turizmini olumsuz etkilemişti.

27.06.2018 13:59

ALMANYA ile Türkiye arasında son yıllarda yaşanan siyasi krizler Türk turizmini olumsuz etkilemişti. Ancak şimdi Almanlar yine Türkiye'ye yöneldi. Alman tur operatörleri, Türkiye'ye yönelik rezervasyonlarda büyük artış olduğunu açıkladı.

Almanya'nın en önemli tur operatörlerinden TUI yaptığı açıklamada Alman turistlerinin yeniden Türkiye'ye yöneldiğini belirtti. Açıklamada, "Önümüzdeki yaz için Türkiye'ye rezervasyonlarda çok büyük artış oldu. Rezervasyonlar 24 Haziran'da yapılan seçimlerden olumsuz etkilenmedi" denildi.

Benzeri bir açıklama bir başka Alman tur operatörü Thomas Cook'tan geldi. Thomas Cook'tan yapılan açıklamada Alman turistlerin en çok rezervasyon yaptıkları üç ülkeden birinin Türkiye olduğunu belirtilirken, "Türkiye İspanya ve Yunanistan gibi en çok tercih edilen ülkelerden biri. Türkiye'ye yönelik talepler arttı" denildi.

TÜRKİYE GÜVENLİ ÜLKE

Focus Dergisi'nin internet sayfasında yer alan haberde Türkiye'nin güvenli olduğu da belirtilirken "Türkiye'deki güvenlik durumu az veya çok diğer ülkelerdeki gibi" ifadesi kullanıldı.

Alman turistlerin uzun yıllardan beri en çok ilgi gösterdikleri yer ise Antalya. Ancak Focus'daki haberde Almanların artık İstanbul ve Ege kıyılarına yönelik de rezervasyonlar yaptıkları kaydedildi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Alman Tur Operatörlerinden Moral Veren Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement