Almanya'nın Ardından Fransa'da Bombalı Zarf - Son Dakika
Son Dakika Logo

Almanya'nın Ardından Fransa'da Bombalı Zarf

16.03.2017 15:29

- Almanya'nın ardından Fransa'da bombalı zarfPARİS - Uluslararası Para Fonu'nun Paris'teki binasına bombalı zarf gönderildi.

- Almanya'nın ardından Fransa'da bombalı zarf

PARİS - Uluslararası Para Fonu'nun Paris'teki binasına bombalı zarf gönderildi. Zarfın açılmasının ardından meydana gelen küçük çaplı patlamada 1 kişi yaralandı

Uluslararası Para Fonunun Paris'teki ofisine bombalı zarf gönderildi. Paris polisi tarafından yapılan açıklamada, zarfı açan yetkilinin hafif şekilde yaralandığını ve bina içinde aramanın sürdüğünü bildirdi. Polis, "Zarf açıldıktan sonra patladı ve bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Dün de Almanya Maliye Bakanı Wolfganf Schaeuble'e, patlayıcı olan paket gönderilmişti. Paketin üzerinde Yunan ana muhalefet lideri Adonis Georgiadis'in adresinin yazıldığı kaydedilmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Almanya'nın Ardından Fransa'da Bombalı Zarf - Son Dakika


Advertisement