Alo Evlat Bayramda Büyüklerinin Yanında - Son Dakika
Güncel

Alo Evlat Bayramda Büyüklerinin Yanında

Alo Evlat Bayramda Büyüklerinin Yanında

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ödüllü projelerinden olan Alo Evlat Hattı ekibi Kurban Bayramı'nda da büyüklerini unutmadı.

29.08.2018 09:06  Güncelleme: 09:05

Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında,yardıma ihtiyaç duyan vatandaşların eksiklerinin giderilerek toplumsal refahın ve fırsat eşitliğinin sağlanması amacıile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından hayata geçirilen Alo Evlat Hattı projesi, Kartepeli vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

24 SAAT HİZMET

Alo Evlat Hattı'nın 371 11 71 nolu telefonuna 7/24 ulaşabilen Kartepelilere temel ihtiyaçların karşılanması noktasında yardımcı olan görevliler, bayram, hafta sonu demeden yaşlı ve ihtiyaç sahibi Kartepelilerin yanında oluyor. Kimi zaman temel gıda ihtiyaçlarını tedarik ederek kimi zaman sadece ellerini öpüp, dertlerini dinleyerek yalnızlıklarını paylaşmak üzere evlere konuk olan ekipler, bol bol hayır duası alıyor.

YAŞLILARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Çeşitli hediyelerden oluşan hediye paketleri ile Kartepeli büyüklerini ziyaret eden Alo Evlat ekibi ellerini öperek bayramlarını kutladı. Alo Evlat ekibi tarafından yapılan ziyarete sevinen Kartepeli büyükler başta Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez olmak üzere herkese teşekkür ettiler ve "Yalnızlığımızla baş başayken, şimdi Hüseyin evladımız sayesinde, kapımız sürekli çalınır oldu. Bir sürü güzel yürekli evladımız oldu. Bütün eksiklerimizi karşılıyorlar. Yüzümüzü güldürüyorlar. Allah razı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alo Evlat Bayramda Büyüklerinin Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement