Alparslan: Büyük Selçuklu'da, kadına şiddete karşı yayınlanan sahne büyük beğeni topladı - Son Dakika
Güncel

Alparslan: Büyük Selçuklu'da, kadına şiddete karşı yayınlanan sahne büyük beğeni topladı

TRT 1 ekranlarında pazartesi günleri izleyiciyle buluşan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin son bölümündeki kadın şiddetine karşı duran sahne çok konuşuldu.

24.12.2021 09:42  Güncelleme: 11:31

Hikayesi ve prodüksiyonuyla izleyicilerin ilgisini toplayan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi son bölümündeki bir sahneyle alkışları topladı. Yayınlanan 6. bölümde Alparslan'ın Süleyman'ın hayatını kurtarması Süleyman ve Alparslan arasındaki buzları eritmişti.

7. bölümde Karaca'nın Süleyman'a Alparslan ile ilgili konuşması Süleyman'ı kızdırdı. Süleyman'ın Karaca'ya elini kaldırdığı sırada otağa giren Çağrı Bey'in, oğlu Süleyman'a "Er kişi hatununa el kaldırmaz. Ne töreye ne kitaba sığar bu.Kitapta yazmaz mı kadın erkeğine, erkek kadınına libastır diye.İnsan Hakk'ın kendisine biçtiği elbiseyi yırtar mı?" demesi izleyiciden takdir topladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alparslan: Büyük Selçuklu'da, kadına şiddete karşı yayınlanan sahne büyük beğeni topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement