Altay'da Gergin Bekleyiş - Son Dakika
Son Dakika Logo

Altay'da Gergin Bekleyiş

16.05.2015 15:01

Altay'da ilk tarihi 18 Mayıs olarak açıklanan kongreye sayılı günler kala ağır borç yükü nedeniyle başkan adayının çıkmaması camiayı karamsarlığa itiyor.

Altay'da ilk tarihi 18 Mayıs olarak açıklanan kongreye sayılı günler kala ağır borç yükü nedeniyle başkan adayının çıkmaması camiayı karamsarlığa itiyor.

"Taraftarın başkan adayı kim" anketinde en fazla oyu alan Murat Bora Dülger, aday olmayacağını açıklayarak siyah beyazlıları üzdü. Dülger'in temlikler nedeniyle adaylığı düşünmediği ifade edildi. Adaylığı gündemde olan eski başkan Mehmet Erdoğan da henüz somut bir adım atmadı.

Altay'da 30 Nisan'daki kongrede başkan adayı çıkmaması üzerine yönetim yetkilerini devralan genel kurul divanında başkanlık görevini üstlenen Cihangir Marmara'nın ismi de kulislerde konuşulmaya başladı. Kritik süreçte şeffaf bir yönetim sergileyerek camiaya güven veren Marmara'nın adaylığının söz konusu olabileceği ifade edildi. Oy potansiyeli yüksek olan eski başkan Ömer Hızlıok'un da nabız yokladığı iddia edildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Gergin Bekleyiş - Son Dakika


Advertisement