Altı Nokta Körler Vakfı, Görmezlere Bir Işık Daha Yaktı - Son Dakika
Güncel

Altı Nokta Körler Vakfı, Görmezlere Bir Işık Daha Yaktı

Altı Nokta Körler Vakfı, Görmezlere Bir Işık Daha Yaktı

Perihan Esen Minkari Dijital Kütüphanesi Ses Kayıt Odası ve Zeki Akkök Masaj Eğitim ve Uygulama Bölümü'nün açılışını gerçekleştirdi.

13.10.2012 13:40

Altı Nokta Körler Vakfı, 10 Ekim Lions Dünya Göz Sağlığı Günü'nde Uluslararası Lions Kulüpleri Vakfı ve Lions Kulüpleri'nin katkılarıyla, Perihan Esen Minkari Dijital Kütüphanesi Ses Kayıt Odası ve Zeki Akkök Masaj Eğitim ve Uygulama Bölümü'nün açılışını gerçekleştirdi.

Lions Dünya Göz Sağlığı Günü kutlamaları kapsamında İstanbul'a gelen Uluslararası Lions Dünya Başkanı Wayne A. Madden, Altı Nokta Körler Vakfı'nda Ses Kayıt Odası açılışını yaptıktan sonra İstanbul'da birçok göz nuru çalışmalarına katıldı.

Verdiği eğitimlerin kalitesini sürekli gelişen teknolojiyle destekleyen Altı Nokta Körler Vakfı, Uluslararası Lions Kulüpleri Vakfı ve Lions Kulüpleri'nin katkılarıyla gerçekleştirdiği ses kayıt odası ile Türkiye'nin her noktasına ücretsiz sesli kitap gönderen dijital kütüphanesinin kapasitesini artırarak görme engellilerin karanlık dünyasına biraz daha ışık tutmayı hedefliyor.

Uluslararası Lions Kulüpleri'nin başlıca hizmet konularından biri Göz Nurunu Koruma Projesi'dir ve dernek dünyada 207 ülkede mevcut 1.5 milyon üyesi ile faaliyet göstermektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altı Nokta Körler Vakfı, Görmezlere Bir Işık Daha Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement