Altın Kelebek Alan İlyas Yalçıntaş'ın Yeni Albümündeki İlk Single Yayınlandı - Son Dakika
Güncel

Altın Kelebek Alan İlyas Yalçıntaş'ın Yeni Albümündeki İlk Single Yayınlandı

Altın Kelebek Alan İlyas Yalçıntaş\'ın Yeni Albümündeki İlk Single Yayınlandı

Geçen yıl katıldığı 'X Factor' yarışmasında söylediği 'İncir' adlı romantik şarkısıyla üne kavuşan, bu yılki 'Altın Kelebek' ödüllerinden birinin sahibi olan İlyas Yalçıntaş, 16 şarkıdan oluşan 'İçimdeki Duman' isimli albümü tamamladı.

21.12.2015 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen yıl katıldığı 'X Factor' yarışmasında söylediği 'İncir' adlı romantik şarkısıyla üne kavuşan, bu yılki 'Altın Kelebek' ödüllerinden birinin sahibi olan İlyas Yalçıntaş, 16 şarkıdan oluşan 'İçimdeki Duman' isimli albümü tamamladı. Yalçıntaş'ın ilk single şarkısı 'Nefes' yayınladı.

Bu yıl 'Altın Kelebek' yarışmasında 'En İyi Çıkış Yapan Solist' ödüllerinden birini alan, geçen yıl söylediği şarkısı internette yaklaşık 6 milyon kişi tarafından tıklanan İlyas Yalçıntaş, dijital dünyada ve sosyal medyada 'İncir' ve 'Olmazsa Olmazımsın' şarkıları ile popüler oldu. Şarkıları milyonlarca kez tıklanan Yalçıntaş, 'İçimdeki Duman' isimli albümünün duygusal şarkılarından biri olan Hasan Kuyucu'nun yönettiği video klibi 'Nefes' radyolar, müzik televizyonları ve i-tunes'ta yayınlandı. Albümün 15 Ocak'ta müzik marketlerde raflardaki yerini alacağı ifade edildi.

i - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altın Kelebek Alan İlyas Yalçıntaş'ın Yeni Albümündeki İlk Single Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement