Altın Tasarrufuna Başlama Fırsatı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Altın Tasarrufuna Başlama Fırsatı

Altın Tasarrufuna Başlama Fırsatı
11.12.2012 14:12

Kredi, bireysel bankacılık müşterilerine, en uygun maliyetle, masrafsız, sigorta bedelsiz ve komisyonsuz ihtiyaçları karşılama imkanı sunuyor. 31

Maliyette en uygun kredi ile altın tasarrufuna başlama fırsatı

Şekerbank Tasarruf Ettiren Kredi, bireysel bankacılık müşterilerine, en uygun maliyetle, masrafsız, sigorta bedelsiz ve komisyonsuz ihtiyaçları karşılama imkanı sunuyor. 31 Aralık'a kadar sürecek olan kampanya kapsamında geçerli olan bu koşulların yanında Banka, müşterilerini, sürekli ertelenen birikime başlama kararına da yönlendiriyor ve tasarrufa destek için kredi vade sonunda bir çeyrek altın hediye ediyor.

Şekerbank, masrafsız, sigorta bedelsiz ve komisyonsuz, 60 ay vadeli, aylık 0,99 faiz oranına sahip ve yıllık maliyeti %14,28 olan bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Tüketicileri tasarrufa özendirmeyi amaç edinen banka, sürekli yenilenen nakit ihtiyaçlarından dolayı birikime başlayamayan müşterilerinin tasarrufuna destek için kredi borcu bittiğinde bir çeyrek altın hediye ediyor. Böylece 'Tasarruf Ettiren Kredi'den yararlanan müşteriler, hem ihtiyacını karşılıyor hem de altın tasarrufu yapmış oluyor.

'Tasarruf Ettiren Kredi' sahibi müşterilerine vadesiz altın hesabı açarak 1,75 gram değerinde çeyrek altın hediye eden Şekerbank, kredi taksitlerini zamanında ve tam ödeyen, herhangi bir nedenle taksit ödemelerinde aksama olmayan müşterilerine, kredi vade sonunda çeyrek altını fiziki ya da nakit olarak teslim alma fırsatı sunuyor. Müşteriler dilerse vadesiz altın hesabı üzerinden birikime devam ederek çeyrek altını tasarruf amaçlı da kullanabiliyorlar.

31 Aralık'a kadar devam edecek olan ve 5 ay taksit erteleme imkanının da bulunduğu kampanyada, minimum 10 bin TL, maksimum 30 bin TL'ye kadar kredi talepleri karşılanıyor. Kampanya kapsamında tüketicilere diğer bankalardan daha evvel alınmış ihtiyaç kredilerini Şekerbank'a transfer etme imkanı da sunuluyor.

Özciğer: "Müşterilerimizi, faizden ziyade yıllık maliyetin önemine yönlendiriyoruz."

Şekerbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Özciğer, "Kredi kullanırken faizden ziyade en çok dikkat edilmesi gerekenin kredi maliyeti olduğunu müşterilerimize her fırsatta iletiyoruz. Bu sebeple ihtiyaçlarını sürekli erteleyerek gerekli finansman olanaklarına ulaşamayan kesime, piyasadaki en uygun maliyetli kredi ürümüzü sunuyoruz. Masrafsız, sigorta bedeli olmadan ve komisyonsuz sunduğumuz ürünümüz Tasarruf Ettiren Kredi ile küçük tasarrufları da teşvik etmeyi amaçlıyoruz.Yeni ürünümüz ile küçük birikimlerle altın tasarrufu yapmaya eğilimli olan geleneksel altın yatırımcılarından oluşan müşteri tabanımızı hem teşvik ediyoruz hem de onları bir nevi ödüllendiriyoruz. Ürünümüz sayesinde müşterilerimiz bir yandan ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da yatırım fırsatı yakalıyor." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altın Tasarrufuna Başlama Fırsatı - Son Dakika


Advertisement