Altın Taşıyan Otomobile Kaleşnikofla Saldırı Yapılması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Altın Taşıyan Otomobile Kaleşnikofla Saldırı Yapılması

Altın Taşıyan Otomobile Kaleşnikofla Saldırı Yapılması
19.09.2013 17:15

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde içinde 4 kilogram altın bulunan otomobile, başka bir araçtan kaleşnikofla ateş ederek 3 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 polis memuru tutuklandı

Korkuteli ilçesinde içinde 4 kilogram altın bulunan otomobile başka bir araçtan kaleşnikofla ateş ederek 3 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 polis memuru tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 11 Eylül'de Elmalı ilçesindeki kuyumculara altın bırakan altın toptancısına ait M.U. yönetimindeki otomobile, Korkuteli ilçesi Beğiş köyü Öküzgözü mevkisinde kaleşnikofla ateş ederek sürücü ile T.U, M.U. ve M.Ç'yi yaraladığı iddiasıyla daha önce gözaltına alınan ve serbest bırakılan polis memurlarından H.T. ve İ.G, savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bu arada olayda kullanılan otomobilin sahibi olduğu belirlenen kadın zanlı D.T. hakkında da tutuklama kararı verildiği, firari zanlının yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Elmalı ilçesindeki kuyumculara altın bırakan altın toptancısına ait M.U. yönetimindeki otomobile Beğiş köyü Öküzgüz mevkisinde plakası belirlenemeyen ve önünde seyreden bir otomobilin bagajındaki kişi tarafından kaleşnikofla saldırı düzenlenmiş, sürücü M.U. ruhsatlı tabancasıyla saldırgana ateş etmişti. Saldırıda 4 kilogram altının bulunduğu bildirilen otomobildeki M.U. ve T.U. hafif, M.Ç. ise ağır yaralanmıştı.

Antalya'daki özel bir hastaneye kaldırılan yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Altın Taşıyan Otomobile Kaleşnikofla Saldırı Yapılması - Son Dakika


Advertisement