Altınordu-Boluspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Altınordu-Boluspor Soyunma Odaları

08.03.2015 18:32

Albimo alanyaspor'dan sonra boluspor'a da yenilerek alt sıralardan kurtulamayan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, maçı ilk yarıda kaybettiklerini söyledi.

Albimo alanyaspor'dan sonra boluspor'a da yenilerek alt sıralardan kurtulamayan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, maçı ilk yarıda kaybettiklerini söyledi. Hüseyin Eroğlu, "Karşılaşmanın ilk devresinde coşkumuz yoktu. İdare eder bir biçimde oynadık. Böyle futbol bize yakışmadı. İkinci yarıda toparlanmamıza rağmen, puan alamadık. Bu sonuçtan çıkaracağımız çok dersler var" dedi.

ERGİNHER: "ZEMİN ÇOK SAĞLIKSIZ"

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ise müsabaka sonrası Atatürk Stadı'nın zemininden yakındı. Maçı kazanmalarına rağmen sahanın futbol oynamaya elverişsiz olduğunu belirten Erginer, "Bu statta iyi futbol oynamak çok zor. Türk futbolunun marka değerini yükseltmek istiyorsak bu tür zeminlere çare bulmalıyız. Her şeye rağmen aldığımız 3 puan bizi üst sıralar için ümitlendirdi" ifadesini kullandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Boluspor Soyunma Odaları - Son Dakika


Advertisement