Altınordu'da Program Netleşti - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Program Netleşti

TÜRKİYE 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu, yeni sezon hazırlık programını şimdiden belirledi.

30.05.2017 14:19

TÜRKİYE 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu, yeni sezon hazırlık programını şimdiden belirledi.

Son 2 sezonda Hollanda'da kamp yapan Altınordu, bu kez yurtdışına çıkmayacak. Kırmızı lacivertli ekip, 30 Haziran'da Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde topbaşı yapacak. Altıhnordu, 8-19 Temmuz tarihleri arasında ise Erzurum'da kampa girecek. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun Erzurum'da yapılacak pro lisans kursuna katılacak olması nedeniyle ilk etap kampı bu şehirde gerçekleşecek. Altınordu, sezon öncesi son hazırlıklarını ise 26 Temmuz'da Bolu'da pusuya yatarak yapacak.

Öte yandan iç transferde sözleşmesi yarın sona erecek forvet Hasan Kabze, ön libero Arif, orta saha oyuncusu Serkan, sağ bek Uğur, stoperler Sinan ve Yusuf Abdioğlu ile forvet arkası Okan'ın takımda kalmasını isteyen Teknik Direktör Eroğlu, bu futbolcularla görüşme yapılması konusunda dün bir araya geldiği Başkan Seyit Mehmet Özkan'dan onay aldı.

İç transfer görüşmelerinin önümüzdeki hafta başlayacağı, teknik heyetin 30 Haziran'a kadar dış transferlerle birlikte tüm kadroyu netleştirmeyi hedeflediği öğrenildi. İzmir temsilcisi dış transferde 3-4 takviye yapmayı planlıyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da Program Netleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement