Amanoslar'daki Güzellik: Karaçay Saklı Şelalesi - Son Dakika
Güncel

Amanoslar'daki Güzellik: Karaçay Saklı Şelalesi

Amanoslar\'daki Güzellik: Karaçay Saklı Şelalesi

Osmaniye'de, çözüm sürecinden sonra teröristlerin terk ettiği Amanos Dağlarındaki doğal güzellikler, doğa severlerin akınına uğruyor.

27.05.2013 11:59  Güncelleme: 12:09

Osmaniye'de, çözüm sürecinden sonra teröristlerin terk ettiği Amanos Dağlarındaki doğal güzellikler, doğa severlerin akınına uğruyor.

Dağcılık İl Temsilciliği ile Korkut Ata Spor Kulübü, Amanoslar'daki Karaçay Saklı Şelaleye doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdi. Karaçay Saklı Şelalesini doğa yürüyüşüne katılan doğa severler, etkinliğin son derece güzel, eğlenceli ve maceralı geçtiğini belirterek, Karaçay Saklı Şelalesini daha önce fotoğraflardan gördüklerini ama önemsemediklerini, şelaleyi ve içerisinde bulunduğu doğayı yakından gördüklerin de şelalenin fotoğraflardakinden daha görkemli ve güzel olduğunu söylediler.

Dağcılık İl Temsilcisi Murtaza Çil, yürüyüşe katılanların Karaçay Saklı Şelalesinin ulaşılması zor olmaktan çıkarılarak, gerekli yol ve köprü düzenlemeleriyle Osmaniye dışından ve içinden gelen doğaseverlerin daha kolay ulaşabileceği bir duruma getirilmesini istediklerini, kendisinin ise bunun yan etkisi olan çevre kirliliği ve tahribatı endişesini yaşadığını belirterek, Karaçay Saklı Şelalesi rotasının bu haliyle doğal kalması taraftarı olduğunu söyledi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Amanoslar'daki Güzellik: Karaçay Saklı Şelalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement