Amasya'da İş Makinesiyle Kazı Yapılırken Patlayıcı Madde ve Mühimmat Bulundu - Son Dakika
Güncel

Amasya'da İş Makinesiyle Kazı Yapılırken Patlayıcı Madde ve Mühimmat Bulundu

Amasya\'da İş Makinesiyle Kazı Yapılırken Patlayıcı Madde ve Mühimmat Bulundu

Amasya'nın Merzifon ilçesi Karamustafa Paşa köyünde iş makinesi ile kazı yapılırken toprağa gömülü patlayıcı madde ve mühimmat bulundu. Jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi ve yapılan incelemede 10 adet tüfek bombası, 1 adet el bombası ve 5 adet yarım TNT kalıp bulundu. Patlayıcı madde ve mühimmat kontrollü bir şekilde imha edildi ve parçaları inceleme için jandarma ekipleri tarafından muhafaza altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

23.06.2023 23:12  Güncelleme: 23:13
- AMASYA'nın Merzifon ilçesi Karamustafa Paşa köyünde, iş makinesi ile çukur kazıldığı esnada patlayıcı madde ve mühimmat bulundu.

Merzifon ilçesi Karamustafa Paşa köyünde iş makinesi ile kazı yapıldığı sırada toprağa gömülü patlayıcı madde ortaya çıktı. İhbarla bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede 10 adet 40 mm çapında tüfek bombası, 1 adet el bombası ve 5 adet yarım TNT kalıp bulundu. Çukurda bulunan patlayıcı madde ve mühimmat olay yerinde kontrollü bir şekilde imha edildi. İmha edilen patlayıcı madde ve mühimmat parçaları inceleme için jandarma ekipleri tarafından muhafaza altına alındı.Olayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından yürütülüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya'da İş Makinesiyle Kazı Yapılırken Patlayıcı Madde ve Mühimmat Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement