Amasya'da Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında baklalı dolma yarışması düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Amasya'da Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında baklalı dolma yarışması düzenlendi

Amasya\'da Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında baklalı dolma yarışması düzenlendi

Amasya'da Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında, kentin coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan, baklalı dolma yarışması düzenlendi. Amasya Valisi Yılmaz Doruk, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek ve protokol üyeleri etkinliğe katıldı. Vali Doruk, Amasya'nın eşsiz lezzetlerinden biri olan baklalı dolmayı daha geniş kitlelere tanıtmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Yarışmada birinci Hacer Bahçıvan, ikinci Rabia Kılıç ve üçüncü Emine Soylu ödüllerini protokol üyeleri tarafından aldı.

27.05.2024 14:25

Amasya'da Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında, kentin coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan, baklalı dolma yarışması yapıldı.

Etkinliğe, Amasya Valisi Yılmaz Doruk, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek ve protokol üyeleri katıldı.

Vali Doruk, Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında, Amasya'nın eşsiz lezzetlerinden biri olan baklalı dolmayı daha geniş kitlelere tanıtmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Yarışmada, birinci Hacer Bahçıvan, ikinci Rabia Kılıç ve üçüncü Emine Soylu'ya, ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amasya'da Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında baklalı dolma yarışması düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement