Amerikalı Sanatçıdan Gezi Parkı'na Türkçe Destek - Son Dakika
Güncel

Amerikalı Sanatçıdan Gezi Parkı'na Türkçe Destek

Amerikalı Sanatçıdan Gezi Parkı\'na Türkçe Destek

- AMERİKALI sanatçı Joan Baez, Taksim Gezi Parkı'nın yıkımına karşı başlatılan eylemlerde, göstericilere karşı polisin şiddete başvurup, göz yaşartıcı bomba, biber gazı, basınçlı su kullanmasına karşı gelen tepkilere Türkçe konuşma yaparak destek...

18.06.2013 11:58

- AMERİKALI sanatçı Joan Baez, Taksim Gezi Parkı'nın yıkımına karşı başlatılan eylemlerde, göstericilere karşı polisin şiddete başvurup, göz yaşartıcı bomba, biber gazı, basınçlı su kullanmasına karşı gelen tepkilere Türkçe konuşma yaparak destek verdi.

Konuşmasına önce İngilizce başlayan Baez, "Türk vatandaşları, doktorları, avukatlarına, çocuklara, ailelere, öğrencilere, kültürünüzü, ülkenizin güzelliğini, ülkenizin insanlarının güzelliğini, cesurca ve barışçı mücadelenizde, Joan Baez olarak sizi desteklediğimi bilmenizi istiyorum. Sesiniz her yerde duyuluyor" dedi. Daha sonra mesajını Türkçe ileten Amerikalı Baez, "Merhaba, ben Joan Baez. Sevgili Türkiye halkı, kültürünüzdeki çok renkliliği, toprağınızdaki güzelliği, insanınızdaki iç zenginliği canlı tutmak için verdiğiniz mücadeleyi, bu yürekli ve barışçıl mücadeleyi sürdüren vatandaşlara, avukatlara, doktorlara, gençlere, ailelere, öğrencilere, inançlı olan insanlara desteğimi tüm kalbimle ifade etmek istiyorum. Dünya sesinizi duydu ve ben de buradan sizleri selamlıyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amerikalı Sanatçıdan Gezi Parkı'na Türkçe Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement