Anadolu Ajansı'nın 92. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Anadolu Ajansı'nın 92. Kuruluş Yıl Dönümü

Anadolu Ajansı\'nın 92. Kuruluş Yıl Dönümü

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 92.yıl dönümünü kutladı.

05.04.2012 18:20

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 92. yıl dönümünü kutladı.

Ürün, yayımladığı mesajında, siyasetçilerden sivil toplum örgütlerine ve toplumun her kesimine, doğru, tarafsız, ilkeli ve hızlı bir biçimde haber veren AA'nın, Türkiye'nin dünyadaki sesi olmaya devam ettiğini belirtti.

AA'nın bir süre önce açıklanan "100. yıl hedefleri" ile dünyanın en büyük 5 haber ajansı arasına girme amacının gerçekleşeceğine inandığını ifade eden Ürün, şunları kaydetti:

"Çağın gereklerini habercilik alanında kullandığına şahit olduğumuz AA, doğru habercilik açısından en güvenilir kaynaktır. AA, son dönemde yaşanan gelişmelerle dünyanın en büyük 5 ajansı arasına girmeyi kuruluşunun 100. yılı, yani 2020 için hedef olarak belirlemiştir. Kuruluşundan bu yana güvenilir haberin kaynağı olan AA'da, Türkiye'de doğru haberin adresi olmasının dışında tüm dünyaya Türkiye'nin sesinin duyurulması adına çok önemli gelişmeler yaşanmaya başlanmıştır. Başta Orta Doğu ve Kafkaslar'da açılması planlanan 9 bölge müdürlüğü, 11 dilde yayın yapma ve uluslararası haber ajansları içinde ilk 5'e girebilme hedefinin gerçekleşeceğine inandığımı belirtmek isterim. Bu vesileyle siyasi çalışmalarımızda haber yapmak adına her zaman yanımızda olan AA'nın, muhabirleri, idari kadrosu ve tüm yöneticilerini AA'nın kuruluşunun 92. yılı nedeniyle tebrik eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim."

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anadolu Ajansı'nın 92. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement