Kendi çiftliklerinde yetiştirdiği meyvelerin yanısıra yerel üreticilerden tedarik ettiği meyveleri de işleyerek Türkiye'deki tarıma dayalı endüstrinin gelişmesine önemli katkıda bulunan Anadolu Etap, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın çalışanlarını unutmadı. "Sağlıklı Nesiller için Sağlıklı Meyveler" sloganı doğrultusunda dünyadaki en gelişmiş iyi tarım uygulamaları ile yetiştirdiği meyveleri tüketicileri ile buluşturmayı hedefleyerek çalışmalarını yürüten Anadolu Etap farklı lokasyonlardaki meyve çiftliklerinde bütün kadın çalışanları adına birer meyve fidanı dikti.
Anadolu Grubu, Brezilya'lı meyve suyu devi Cutrale, Özgörkey Holding ortaklığı ile kurulan ve Türkiye'de meyveciliğe tahsis edilmiş en geniş arazilere sahip olan Anadolu Etap, 8 Mart Kadınlar Günü'nde kadın çalışanlarına jest yaptı. Anadolu Etap, Türkiye'de 22 bin dönüm arazi üzerindeki yıl sonu itibarıyla hedeflediği 2,5 milyon olan meyve ağacı portföyüne bünyesindeki kadın çalışanları adına diktiği fidanlarla yenilerini ekledi.
Çevreye önem veren "İyi Tarım Uygulamaları"nı (Global GAP) benimseyen ve bu konuda dünyadaki en ileri uygulamaları gerçekleştiren Anadolu Etap'ın kadın çalışanları, Adana Çiftliğinde bir araya gelerek meyve fidanlarını dikimi gerçekleştirdi. Anadolu Etap'ın bu jesti karşısında çok mutlu olduklarını ifade eden kadın çalışanlar, elleriyle diktikleri fidanların büyüyerek meyve ağacına dönüşmesini keyifle izleyeceklerini belirttiler.
Son Dakika › Güncel › Anadolu Etap'tan Kadın Çalışanlarına Fidan Jesti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?