Anadolu Grubu, üniversite öğrencileriyle buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Anadolu Grubu, üniversite öğrencileriyle buluşuyor

Grup, K.A.P projesi kapsamında, 2 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi, 3 Mayıs'ta Sabancı Üniversitesi ve 4 Mayıs'ta İstanbul Teknik Üniversitesi'ndeki gençlerle buluşuyor.

26.04.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 ülkede, 80'in üzerinde şirket, 61 üretim tesisi ve 50 bine yakın çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren Anadolu Grubu, K.A.P. (Kariyerini Anadolu Grubu'nda Planla) projesiyle üniversite öğrencileriyle bir araya geliyor.

Anadolu Grubu, 19 ülkede 80'in üzerinde şirket, 61 üretim tesisi ve 50 bine yakın çalışanıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Grup, K.A.P. (Kariyerini Anadolu Grubu'nda Planla) projesi ile üniversite öğrencileriyle buluşarak, Anadolu Grubu, Grup şirketleri ve markalarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunacak. Grup, K.A.P projesi kapsamında üniversite öğrencilerine, kariyerini Anadolu Grubu'nda planlamanın ayrıcalıklarını anlatacak.

K.A.P. projesinde Anadolu Grubu'nun üst düzey profesyonelleri gençlerle bir araya gelerek, onlara iş yaşamlarındaki tecrübelerini ve kariyer yolculuklarını anlatıyorlar. Projenin ilk etabında 2 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi, 3 Mayıs'ta Sabancı Üniversitesi ve 4 Mayıs'ta İstanbul Teknik Üniversitesi'nde gençlerle bir araya gelecek Anadolu Grubu yetkilileri etkinlik alanlarında gün boyunca; Anadolu Grubu'nda staj, Anadolu Vakfı'nın burs imkanları ve Grubun köklü kurum kültürü ile şirket ve markaları hakkında gençlere bilgi verecekler. Gençler, etkinlik boyunca Grubun açtığı iş ilanlarına başvuruda bulunabilecek, staj ve burs süreçlerine dahil olabilecekler.

Gün boyu sürecek etkinliklere katılan öğrenciler, oynadıkları dijital oyunlarla Anadolu Grubu'nu daha yakından tanırken, Grup şirketlerinin Genel Müdürleri ile öğle yemeğinde buluşma ve yöneticilerin işteki bir gününe birebir eşlik etme fırsatı yakalayabilecekler. K.A.P. etkinlikleri, üretim ve pazarlama alanlarında gerçekleştirilecek atölye çalışmaları ve şirket gezileriyle devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anadolu Grubu, üniversite öğrencileriyle buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement