Anamur Rauf Denktaş Parkı'nda Mescit Açıldı - Son Dakika
Güncel

Anamur Rauf Denktaş Parkı'nda Mescit Açıldı

Anamur Rauf Denktaş Parkı\'nda Mescit Açıldı

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, 04.10.2013 Cuma saat 14:00'de iskele Rauf Denktaş Parkı'nda yapımı tamamlanan Mescit'i açtı.

10.10.2013 17:58  Güncelleme: 17:56

Yaklaşık 2 ay kadar önce bir toplantıda Emekli öğretmen Fatma Yıldız tarafından gündeme getirilen Dragon Asma Köprü civarındaki namaz Kılma yeri sorunu ve mescit eksikliği 2 ay gibi kısa bir sürede çözüldü. Aynı toplantıda Öğretmen Fatma Yıldız'ın isteği ile ilgili söz alan Anamur Belediyesi Hanımeli İhtiyaç Bankası Sorumlusu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ayhan'ın eşi Nilgün Ayhan bir Mescit yaptırma sözü vermişti.

Belediye tarafından belirlenen noktaya kadın ve erkek bölümlerinin yer aldığı Mescit tamamlanarak Cuma saat 14:00'te vatandaşların da katılımıyla açıldı. İskele Camii imamı'nın duası ve Başkan Mehmet Türe'nin hayırlı olsun dileklerini içeren kısa bir konuşmasının ardından Başkan Mehmet Türe Mescit'i yaptıran Hanımeli İhtiyaç Bankası Sorumlusu Nilgün Ayhan'a teşekkür belgesi hazırladıklarını ve bu belgeyi bu işe vesile olan Fatma Yıldız Hanım'ın vermesini istediğini söyledi. Yıldız belgeyi Ayhan'a takdim ederken İskele Camii İmamı da Atalay Siteleri bölgesi'nde de bir mescit hatta bir camii ihtiyacı olduğunu belirtti ve Başkan Türe'den destek istedi. Başkan Mehmet Türe de bu isteğin yerine getirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Mescit açılışı ikramlarla son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anamur Rauf Denktaş Parkı'nda Mescit Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement