Ankara'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Ankara\'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Ankara'da yoldan çıkan bir otomobilin ağacı devirerek 20 metre yükseklikten boş araziye uçması sonucu 1 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti, 3 öğrenci ile olay yerinde bulunan bir vatandaş yaralandı.

08.06.2013 08:23

Ankara'da yoldan çıkan bir otomobilin ağacı devirerek 20 metre yükseklikten boş araziye uçması sonucu 1 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti, 3 öğrenci ile olay yerinde bulunan bir vatandaş yaralandı.

Kaza, Çankaya, Çetin Emeç Bulvarı'nda saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü belirlenemeyen 03 UL 030 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak ağacı devirdi. Hızını alamayan otomobil, 20 metre yükseklikten bariyerleri de devirerek boş araziye uçtu. Ters dönen araçta sıkışan Gazi Üniversitesi öğrencisi olduğu belirlenen Selin Bozkurt (23) olay yerinde hayatını kaybetti, Mehmet Akif (26), Muzaffer Alper (24), Hatice İpek Maşa ile Çetin Emeç Bulvarı üzerinde yürüyen Ali Ertuğ Bozkır yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçta sıkışan yaralılar bulunduğu yerden çıkartıldı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gazi Üniversitesi ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ceset torbasına konulan üniversite öğrencisi Bozkurt'un cesedi de Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Kaza haberini alır almaz olay yerine gelen Bozkurt'un arkadaşlarının ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Öte yandan, ters dönen araçta bulunan ders notları da dikkat çekti.

Vatandaşların yardımıyla yan çevrilen aracın elektrik aksamı herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için itfaiye ekipleri tarafından devre dışı bırakıldı. Çevredeki vatandaşların kazanın nasıl olduğunu şaşkın bakışlarla anlamaya çalıştığı görüldü. 20 metre yükseklikten uçan araç kurtarıcı marifetiyle bulunduğu yerden çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (OSM-

08.06.2013 08: 14: 06

TSI

NNNN - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement