Ankara Garı Saldırısında Hayatını Kaybedenler İçin Anma Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Ankara Garı Saldırısında Hayatını Kaybedenler İçin Anma Etkinliği Düzenlendi

Ankara Garı Saldırısında Hayatını Kaybedenler İçin Anma Etkinliği Düzenlendi

Ankara Garı önünde, terör örgütü DEAŞ mensubu iki canlı bombanın gerçekleştirdiği saldırıda hayatını kaybedenler için 10 Ekim Barış Derneği tarafından düzenlenen anma etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte, saldırıda hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu ve dava süreçleri yakından takip edildiği belirtildi. Ankara Garı saldırısı, ülke tarihinin en büyük saldırılarından biri olarak kaydedildi.

10.02.2024 11:55  Güncelleme: 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Garı önünde, terör örgütü DEAŞ mensubu iki canlı bombanın gerçekleştirdiği saldırıda hayatını kaybedenler için anma etkinliği düzenlendi.

10 Ekim Barış Derneği tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Ankara Garı önünde toplanan grup, saldırıda hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

DEM Parti Eş Başkanı Tulay Hatımoğulları, programda, olayı unutturmayacaklarını belirterek, dava süreçlerini yakından takip ettiklerini söyledi.

10 Ekim Barış Derneği Başkanı Mehtap Sakinci ise ülke tarihinin en büyük saldırısında hayatını kaybedenleri unutturmayacaklarını ifade etti.

Ankara Garı saldırısı

Sivil toplum kuruluşlarınca 10 Ekim 2015 Cumartesi günü Sıhhiye Meydanı'nda düzenlenecek miting için bir araya gelenler Ankara Garı önünde toplanmış, saat 10.04'te, 3 saniye arayla iki canlı bombanın kendini patlatması sonucu olay yerinde 2'si çocuk 100 kişi hayatını kaybetmiş, 20'si çocuk 391 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara Garı Saldırısında Hayatını Kaybedenler İçin Anma Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement