Ankara haber: Ankara'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda sonbahar - Son Dakika
Güncel

Ankara haber: Ankara'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda sonbahar

Ankara haber: Ankara\'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı\'nda sonbahar

Gelen Ankara haberine göre Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı yaylalarında sonbahar güzelliği yaşanıyor.

25.10.2022 10:47  Güncelleme: 10:53

Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı yaylalarında sonbahar güzelliği yaşanıyor.

Beypazarı, tarihi evleri, tarımıyla olduğu kadar doğal güzellikleriyle de ilgi çekiyor. Sonbaharla birlikte ilçenin yaylaları ayrı güzelliğe büründü.

Karaşar Mahallesi Muhtarı Paşa Mehmet Gürlek, Karaşar yaylalarının sonbahar güzelliğine büründüğünü ve Çukurören Yaylası'nda muhteşem güzelliklerin oluştuğunu söyledi.

Mahalleye 6 kilometre mesafede bulunan Çukuröran Yaylası'nın göleti, yayla evleri, renk cümbüşüyle muhteşem güzellikte olduğunu ifade eden Gürlek, "Yaylaya mahallemiz içinde geçilerek gidiliyor. Göl kenarında piknik yapabiliyorsunuz. İstediğiniz gibi gezerek yaylanın da tadını çıkarıyorsunuz. Yalnız insanlardan bir isteğim var. Lütfen çöplerini dönerken yanlarında götürsünler, yaylada bırakmasınlar." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara haber: Ankara'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda sonbahar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement