Ankara Kalkınma Ajansı '2014 Yılı Mali Destek Programlarını' Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Ankara Kalkınma Ajansı '2014 Yılı Mali Destek Programlarını' Tanıttı

Ankara Kalkınma Ajansı \'2014 Yılı Mali Destek Programlarını\' Tanıttı

Ankara Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Süleyman İslamoğlu, “Faaliyetlerimizin başladığı 2010 yılından bugüne kadar 300’ü aşkın projeyle yaklaşık 42 milyon TL mali destek sağladık” dedi.

23.01.2014 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Süleyman İslamoğlu, "Faaliyetlerimizin başladığı 2010 yılından bugüne kadar 300'ü aşkın projeyle yaklaşık 42 milyon TL mali destek sağladık" dedi.

Ankara Kalkınma Ajansı'nın 2014 yılı 'Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme' toplantıları başladı. İlk toplantıyı Başkent Öğretmenevi'nde yapan Kalkınma Ajansı, '2014 yılı Mali Destek Programlarını' tanıttı. Programın açılış konuşmasını yapan Ankara Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Süleyman İslamoğlu, faaliyetlerinin başladığı 2010 yılından bugüne kadar 300'ü aşkın projeyle yaklaşık 42 milyon TL mali destek sağlandığını ifade etti. İslamoğlu, "Başvuru sahipleri tarafından karşılanan eş finansmanla birlikte yaklaşık 65 milyon liralık bir kaynağı hareketlendirmiş bulunuyoruz. Bu seneki Mali Destek Programları kapsamında iki ana başlık çerçevesinde destek sağlayacağız. Bunlarda ilki, Ankara'da teknolojik ürünlere yönelik yerli üretim ve ihracatın artırılması ve ithalata olan bağımlılığın azaltılması amacıyla oluşturulan İleri Teknolojilerde İhracat Odaklı Kalkınma Mali Destek Programı" dedi.

İkinci ana başlığın ise Ankara'da bireylere ve eşit ve kaliteli yaşam imkanı sunarak sosyal bağları güçlendirmek amacıyla geliştirilen Sosyal Kalkınma Altyapısının Güçlendirilmesi Mali Destek Programı olduğunu kaydeden İslamoğlu, "Hedefimiz bu programlar kapsamında gerek Ankara, gerek Türkiye için katma değer oluşturacak, gerçek ihtiyaçlara cevap veren, yenilikçi ve kaliteli projelerin paydaşlarımız ile beraber hayata geçirilmesini sağlamaktır" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara Kalkınma Ajansı '2014 Yılı Mali Destek Programlarını' Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement