Ankara Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ankara Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara merkezli "paralel yapı" operasyonu kapsamında gözaltında bulunanların ifadelerinin alınması için 4 savcı görevlendirdi.

Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara merkezli "paralel yapı" operasyonu kapsamında gözaltında bulunan kişilerin ifadelerinin alınması için 4 savcı görevlendirdi.

Alınan bilgiye göre, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığında görevli cumhuriyet savcıları Harun Ceylan, Selahattin Çataklı, Durdu Özer ve Ali Eker Yasan gözaltındaki kişilerin ifadelerini alacak.

"Casusluk", "devletin birliğini bozmak" ve "Kriptolu ve normal telefonların usulsüz dinlendiği" iddiasıyla açılan soruşturma kapsamında 28 kişi hakkında yakalama kararı çıkartılmış, 24 kişi gözaltına alınmıştı. - Ankara

Kaynak: AA