Ankaragücü Teknik Direktörü Bakkal ve Futbolcular, Öğrencilerle Söyleşide Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ankaragücü Teknik Direktörü Bakkal ve Futbolcular, Öğrencilerle Söyleşide Buluştu

Ankaragücü Teknik Direktörü Bakkal ve Futbolcular, Öğrencilerle Söyleşide Buluştu

Teknik DİREKTÖR BAKKAL.

28.04.2011 15:12

Teknik DİREKTÖR BAKKAL: "EĞİTİM YOKSA HİÇBİR ŞEY YOK"

Süper Lig'de Karabükspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını sürdüren Ankaragücü'nde teknik direktör Mesut Bakkal ve bazı futbolcular, Gürçağ Koleji'nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Düzenlenen panele, Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Asbaşkan Osman Kısacık, Yönetici İsmail Atasoy, Genel Menajer Ender Yurtgüven ve futbolculardan Kağan Söylemezgiller, Robert Vittek, Roman Bednar ile Özgür Çek katıldı.

"EĞİTİM YOKSA HİÇBİRŞEY YOK"

Öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Mesut Bakkal, ilk olarak teknik direktörlüğün dışarıdan bakıldığı gibi kolay bir iş olmadığını söyledi. Eğitime büyük bir önem verdiğini dile getiren Bakkal, "Eğitim ile sporun birlikte yürütülebileceğine inanıyorum. Eğitim yoksa, hiç birşey yok. Benim çocuklarım da Bilkent'te okuyor" dedi.

"SAMİMİ OLDUĞUM İÇİN BAŞARI GELİYOR"

Öğrencilere bir anısını anlatarak konuşmasına devam eden teknik direktör Bakkal, "Birgün telefonum çaldı ve tanımadığım bir kişi bana altın tesbih hediye etmek istediğini söyledi. 2 bin 500 kişinin çalıştığı bir fabrika patronu olan kişi benden işçilerine panel vermemi istedi. Daha önce zor günler geçiren Ankaragücü'nün içindeki karışıklığı nasıl çözdüğümü sordu. Göreve geldikten sonra futbolcularla samimi duygularımı paylaştım. Bunu da kendisine ilettim" diye konuştu.

"AnkaraGÜCÜ'NDE TEKNİK DİREKTÖR OLMAK HAYALİMDİ, BUNU DA GERÇEKLEŞTİRDİM"

Ankaragücü'nde teknik direktör olmanın hayalini kurduğunu ve bunun gerçekleştiğini belirten tecrübeli teknik adam, "Birçok teknik direktörün hayali, Fenerbahçe, Galatasaray gibi büyük takımlarda teknik direktörlük yapmaktır. O yıllarda benim hayalim ise Ankaragücü'nde teknik direktör olabilmekti. Şimdi ise bu hayalim gerçekleşti ve Ankaragücü'nde olmaktan dolayı mutluyum" şeklinde konuştu.

Sarı lacivertli futbolcular Vittek, Bednar, Kağan ve Özgür de Ankaragücü'nde forma giydikleri için çok mutlu olduklarını ve önümüzdeki sezon da bu takımda yer almak istediklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankaragücü Teknik Direktörü Bakkal ve Futbolcular, Öğrencilerle Söyleşide Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement