Anlamlı Bir Anneler Günü Armağanı - Son Dakika
Güncel

Anlamlı Bir Anneler Günü Armağanı

Kadife Şahin'in yeni şiir kitabı "Bir yağmur yağsa annemle konuşabilsem" yayınlandı

09.05.2013 15:09

Milliyet Gazetesi Finans Muhabiri Kadife Şahin'in tamamını annesi için yazdığı şiirlerden oluşan"Bir yağmur yağsa Annemle konuşabilsem" adlı şiir kitabı yayınlandı. Şair 80 yaşındaki annesine ithaf ettiği şiir kitabı ile, günlük hayatın yoğunluğu içinde kendini kaybederek etrafındaki güzellikleri unutan bireylere barış, sevgi ve merhameti hatırlatmayı amaçlıyor.

80'e yakın şiirden oluşan "Bir Yağmur Yağsa Annemle Konuşabilsem" adlı şiir kitabı Kadife Şahin'in başta kendi annesi olmak üzere tüm annelere armağan ettiği Kalkedon Yayınları tarafından Anneler Günü'nde satışa sunuluyor.

Daha önce de aynı yayınevinden Güneş de Dondurur isimli bir şiir kitabı yayımlayan Kadife Şahin Tunceli doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Şahin, Gazetecilik mesleğine TRT İstanbul Televizyonunda ve Güneş Gazetesi'nde stajer olarak başladı. Daha sonra sırasıyla Hürses, Global gazetesi, Hürriyet Gazetesi Araştırma Servisi, Ekonomist Dergisi, Power Dergisi'nden çalıştıktan sonra Milliyet Gazetesi'ne transfer olan Şahin, 13 yıldır Milliyet'te çalışıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anlamlı Bir Anneler Günü Armağanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement