Anlı: Barışın Sesi En Kör Gözleri Bile Açacak - Son Dakika
Güncel

Anlı: Barışın Sesi En Kör Gözleri Bile Açacak

Anlı: Barışın Sesi En Kör Gözleri Bile Açacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı ile işverenler, Gazi Caddesi'nde üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

10.09.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Alican Ebeddinoğlu, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, Diyarbakır İşkadınları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nevin İl, Amedspor As Başkanı Nurullah Edemen, Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Burç Baysal ve Doğu ve Güneydoğu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Şah İsmail Bedirhanoğlu, Sur ilçesindeki Gazi Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Anlı ve işverenler, ilk önce Elazığ Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti.

Esnaf: Barış istiyoruz

Daha sonra Gazi Caddesi'ne geçen Anlı ve işverenler, cadde boyunca esnaf ve yurttaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Barış ve kardeşlik temennisinde bulunan esnaflar, "Biz her zaman sağduyulu davrandık. Bu sağduyuyu ülkenin batı tarafından da bekliyoruz ve herkes için barış istiyoruz. Annelerin kefenler giyerek yaptıkları eylemi de sonuna kadar destekliyoruz" dedi. Eş Başkan Anlı ise, "barışın sesi en kör gözleri bile açacak" diyerek bugün bu sebeple esnafı ziyaret ettiklerini söyledi.

Esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Anlı ve işverenler, tarihi Hasanpaşa Hanı'nda esnaf ve yurttaşlarla bir süre sohbet etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Anlı: Barışın Sesi En Kör Gözleri Bile Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement