Anne ve 1 Yaşındaki Bebeği Kazada Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Anne ve 1 Yaşındaki Bebeği Kazada Hayatını Kaybetti

Anne ve 1 Yaşındaki Bebeği Kazada Hayatını Kaybetti

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri bebek 2 kişi ölürken, 8 kişi de yaralandı.29 yaşındaki anne Ferhan Akgül ile ikiz bebeklerinden bir yaşındaki Seçil Akgül yaralı olarak kaldırıldıkları Pamukova Devlet...

16.09.2013 13:39

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri bebek 2 kişi ölürken, 8 kişi de yaralandı. 29 yaşındaki anne Ferhan Akgül ile ikiz bebeklerinden bir yaşındaki Seçil Akgül yaralı olarak kaldırıldıkları Pamukova Devlet Hastanesinde hayatlarını kaybetti.

Kaza, D-650 karayolu Pamukova Karapınar köyü mevkiinde sabaha karşı meydana geldi. Bilecik-Pamukova istikameti Pamukova Karapınar köyü mevkiinde 03 FN 242 plakalı minibüs şoförü Muhammet Akgül telefonla konuşmak için emniyet şeridine geçtiği sırada yine aynı şeritte ilerlemekte olan Adem Telci yönetimindeki 07 RB 089 plakalı kamyon minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolcu minibüsü yol kenarında bulunan bariyerle çarparak takla atmaya başladı. Takla atan minibüste Musa Zobalı, Necla Zobalı, Yaşar Zobalı, Beyhan Zobalı, Yaşar Zobalı, Muhammet Akgül, Ferhan Akgül ile ikiz oldukları öğrenilen Seraç ve Seçil Akgül bebekler yaralandı.

Minibüs şoförü Muhammet Akgül'ün kalbinin hemen altına yaklaşık 1,5 metrelik demir saplandığı ve saplanan demirin olay yerine çağırılan Geyve Belediyesi itfaiye ekipleri ve 112 sağlık ekipleri tarafından yarım saat süren bir çalışmanın ardından çıkarıldığı öğrenildi.

Kamyon şoförü Adem Telci ve yanında bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir diğer kişi yan yatan araçlarından hafif yaralı olarak kurtuldu.

Muhammet ve Ferhan Akgül çiftinin ikiz bebeklerinden bir yaşındaki Seçil Akgül ise Pamukova Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Bebeğini kaybeden 29 yaşındaki anne Ferhan Akgül'ün de hayatını kaybettiği bilgisi geldi. 2 kişinin öldüğü 8 kişinin de yaralandığı kaza ile ilgili olarak polis soruşturma başlattı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anne ve 1 Yaşındaki Bebeği Kazada Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement