Anneleri Yaptı Minikler Yeşilay Böreğini İkram Etti - Son Dakika
Güncel

Anneleri Yaptı Minikler Yeşilay Böreğini İkram Etti

Anneleri Yaptı Minikler Yeşilay Böreğini İkram Etti

Yeşilay Kocaeli Şubesine destek vermek isteyen minik Yeşilaycılar annelerine Yeşilay Böreği yaptırdılar ve okuldaki tüm arkadaşlarına dağıttılar.

21.03.2013 09:21  Güncelleme: 09:38

Çayırova Mehmet Akif İlköğretim Okulu Yeşilay Kulübü Öğretmeni Serpil Güneş öncülüğünde yine aynı okulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Sevda Yaylak, Tülay Aktaş, Ebru Gül, ve Nimet Sibel Kaban öğretmenlerin eşliğinde Yeşilay Böreği yapılarak öğrencilere ikram edildi.

Velilerden Büyük İlgi

Yeşilay Kulübü Öğretmeni Serpil Güneş Yeşilay Kocaeli Şubesinin Sigara Böreğinin ismini Yeşilay Böreği olarak değiştirmesini sonuna kadar destekliyoruz. İnsanların bu böreğe bundan sonra Yeşilay Böreği demesini istiyoruz. Bu nedenle bu şekilde bir etkinlik düzenledik.

Herkesten çok olumlu tepkiler aldık. Toplumumuz Yeşilay Böreğini gerçekten benimsemiş. Velilerimiz bizlere ( çocuklarımızla birlikte yaptığımız Yeşilay Börekleri aynı zamanda evde çocuğumuz ile birlikte bir etkinlik yapmamıza vesile oldu. Çocuklarımız aynı zamanda iyi bir Yeşilaycı oldular, kimseye yanlarında sigara içtirmiyorlar. Herkese sigaranın zararlarını anlatır oldular) dediler.

Yeşilay Böreğini öğrenciler, veliler ve etkinliğe davetli misafirler afiyetle yediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anneleri Yaptı Minikler Yeşilay Böreğini İkram Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement