Annesine Bakmadığı İddia Edilen Cem Özer Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Annesine Bakmadığı İddia Edilen Cem Özer Kimdir?

Annesine Bakmadığı İddia Edilen Cem Özer Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde annesi Arsaluş İçtilop'u kaybeden ve annesinin bakımsızlıktan öldüğü iddia edilen oyuncu Cem Özer kimdir?

14.08.2018 10:08  Güncelleme: 10:10

Geçtiğimiz Pazar günü evinde kalp krizi geçirerek vefat eden oyuncu 'in annesi Arsaluş İçtilop,'un komşuları, Özer hakkında, " annesi ile hiç ilgilenmiyor, aramıyor, sormuyor. Arsaluş İçtilop'un kedi ve köpekleri dışında kimsesi yok. Geçen günlerde bakımsızlık nedeni ile hastaneye kaldırıldı.'' ifadelerini kullandılar.

CEM ÖZER KİMDİR?

Annesine bakmadığı iddia edilen Özer, 5 Ekim 1959 tarihinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirmeden ayrıldı. Dostlar Tiyatrosu'nda çalıştı. Hitabet yeteneği ile tek adam şovları yaptı. Bu yeteneği sayesinde üne kavuşan Cem Özer'in asıl fırsatı 1991 Eylül ayında yayımlanmaya başlayan ''Laf Lafı Açıyor'' oldu. ''Şansını Dene'' yarışmasında yarışmacı olarak yer aldı. Çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.

Annesine Bakmadığı İddia Edilen Cem Özer Kimdir?

SİVRİ DİLİ İLE TANINIRDI

Sivri diliyle tüm Türkiye'nin dikkatini çeken oyuncu ve sunucu 'in medya, sanat ve siyaset dünyasına yönelik eleştirileri, zaman içinde söylediklerinin etkisizleşmesine neden oldu. Sinan Çetin'in ''Berlin in Berlin''inde, Ezel Akay'ın ''Neredesin Firuze''sinde, Barış Pirhasan'ın ''Ademin Trenleri''nde oynadı.

CEM ÖZER'İN EVLİLİKLERİ

Cem Özer, ünlü müzisyen Erol Pekcan'nın kızı Sebla Pekcan ile 1984'te evlendi ve bu evlilikten Cemre adında bir kızı oldu. 1989'da boşandılar. 1989'da ünlü oyuncu Selin Dilmen'le evlendi ve aynı yıl boşandılar. 17 ağustos 1994'de Modacı Esin Maraşlıoğlu ile evlendi, 2005' de boşandı. Cem Özer 2 6 Ekim 2004'de ile evlendi ve 6 yıl sonra 24 aralık 2010 da boşandı.Çiftin, Osman Nejat adında bir oğulları var. Son olarak 14 Mart 2017 yılında Pınar Dura ile evlendi.

Annesine Bakmadığı İddia Edilen Cem Özer Kimdir?
Annesine Bakmadığı İddia Edilen Cem Özer Kimdir?

Son Dakika Güncel Annesine Bakmadığı İddia Edilen Cem Özer Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement