Adliye Karakolunda Dayak Görüntüleri Pes Dedirtti - Son Dakika
Güncel

Adliye Karakolunda Dayak Görüntüleri Pes Dedirtti

Adliye Karakolunda Dayak Görüntüleri Pes Dedirtti

Antalya'da kuyumculuk yapan Halil Kara icra takibi için gittiği adliyede çıkan tartışma sonrası polisler tarafından dövüldü.

04.04.2015 10:27  Güncelleme: 11:54

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde kuyumculuk yapan ve bir kafeterya işleten Halil Kara, iddiaya göre, 5 Ocak günü alacaklı olduğu kişiler tarafından, kendileri hakkında başlattığı icra takibini kaldırması için adliyedeki ilgili icra müdürlüklerinden birine zorla götürüldü.

ÇAY OCAĞINA SAKLANIP POLİSİ ARADI

Kimliğini alma bahanesiyle bu kişilerin yanından ayrılan Kara, çay ocağına saklanıp 155'i aradı.

Çağrıya yanıt veren görevli, Kara'yı adliye polisine yönlendirdi. Ancak çay ocağındaki görevlilerle Kara arasında tartışma çıktı. Açık cezaevinde kalan hükümlülerin görev yaptığı çay ocağına dışardan birinin girmesinin yasak olduğu söylenince Kara duruma tepki gösterdi.

ÇAY OCAĞINDA TARTIŞMA ÇIKTI, POLİS MÜDAHALE ETTİ

Çay ocağındaki bir hükümlü ile Kara arasındaki tartışmaya polis müdahale etti. Polise direnip küfür ettiği ileri sürülen Kara, adliyenin giriş katındaki polis noktasına götürüldü.

Yere yatırılıp elleri arkadan kelepçelenen Kara, hastaneye sevk edilip sağlık raporu alındıktan sonra Bahçelievler Polis Merkezi'ne teslim edildi.

"BEN HRİSTİYANIM DEDİM KARAKOLDA İŞKENCE YAPTILAR"

Savcılıkça yürütülen soruşturma üzerine Kara hakkında devlet malına zarar vermek, hakaret, tehdit ve görevli memura mukavemet suçundan dava açıldı.

Halil Kara ise Hıristiyan olduğunu söylediği için polisten şiddet gördüğünü iddia etti. Adliye karakolundaki dayak anı ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adliye Karakolunda Dayak Görüntüleri Pes Dedirtti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vatandaş: polis nasıl zor kullanmış bu olayda, adam bu hale gelesiye kadar devletin polisine nasıl hakaret etmiş. Poliste kanunun verdiği yetki ile zor kullanarak kendine ve etrafına zarar vermesini engellemiş. Bıraksaydıda adliyedekinlerimi öldürseydi 2 1 Yanıtla
  • 0707: Hıristiyan olduğunu söyleyerek medyayı kullanan HALİL KARA nın ne olduğunu Antalya nın yarısı bilir bilmeyen de ailesine yaşlı ninesine neler yaptığını Antalya MUratpaşa Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine sorulabilir kendisine ve ailesine yararı olmayanın ülkesinemi faydası olacak medyada hıristiyanım dedi ya hemen atla olayın öncesi ne ne olmuş neler yapmış ta zor kullanılarak gözaltına alınmış 0 0 Yanıtla

Advertisement