Antalya Alanya'da jandarma Hollandalı çifti evinde hareketsiz buldu, intihar şüphesi var - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya Alanya'da jandarma Hollandalı çifti evinde hareketsiz buldu, intihar şüphesi var

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Antalya Alanya\'da jandarma Hollandalı çifti evinde hareketsiz buldu, intihar şüphesi var

Antalya Alanya Demirtaş Mahallesi'nde yerleşik yaşayan 70 ve 69 yaşlarındaki Hollandalı çift, evlerinde ölü bulundu. Yakınlarının bir süredir haber alamaması üzerine jandarmanın eve gelmesiyle bulunan çiftin intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor, soruşturma sürüyor.

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan Hollandalı Adrianus Franciscus Henricus de Gouw (70) ile eşi Elisabeth Christina İsabella Antina de Connick (69), evlerinde ölü bulundu.

Demirtaş Mahallesi'nde yerleşik yaşayan Hollanda uyruklu Adrianus Franciscus Henricus de Gouw ile eşi Elisabeth Christina İsabella Antina de Connick'dan bir süredir haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirdi. Dün öğle saatlerinde olay yerine gelen jandarma ekipleri, evin giriş katındaki koltuk üzerinde çifti hareketsiz vaziyette buldu. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, Hollandalı çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Çiftin cansız bedeni, savcı ve jandarma incelemesinin ardından Alanya Belediyesi morguna kaldırıldı. Çiftin intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.