Antalya Bölge'de Üzüm Alımı Başladı - Son Dakika
Güncel

Antalya Bölge'de Üzüm Alımı Başladı

Antalya Bölge\'de Üzüm Alımı Başladı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya Bölge Birliği'ne bağlı kooperatiflerde İyi Tarım Uygulaması kapsamında ortaklardan alımı yapılan üzümler tüketiciye ulaştırmak amacıyla MİGROS' a teslim edildi.

09.09.2013 11:53

Üzümlerin Teslimi sırasında konuşan Antalya Bölge Müdürü A.Naci Yorgancılar; "Bölge Birliğimizce alınan İTU Grup Sertifikası kapsamında yer alan Senir Tarım Kredi Kooperatifi ortaklarının yetiştirmiş olduğu üzümlerin Migros vasıtasıyla tüketiciye sunulmasında, Antalya Bölge Birliği olarak katkıda bulunmaktayız. 2013 yılında da diğer ortaklarımızı da İTU kapsamına alarak ürün çeşidini de arttırmayı amaçlamaktayız.. Ortak ürünlerinin değerlendirilmesi kapsamında yeni pazarlama kanallarının bulunabildiği her ürünün alımı için ortaklarımıza gerekli destekleri vereceğiz." dedi.

Bölge Müdürü A.Naci Yorgancılar ile Antalya Migros yaş sebze-meyve Bölge Müdürü Levent Üstün ile kurumlar arası işbirliğinin arttırılması konusunda mutabık olduklarını söyledi

Teslimata, Bölge Müdür Yardımcıları Adnan Gökçek veSezai Yıldırım ile Senir Tarım Kredi Kooperatifi Müdür Yardımcısı Sebahattin Şimşek de eşlik ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Antalya Bölge'de Üzüm Alımı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement