Antalya'da İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 bin 270 kök yaş kenevir ele geçirildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü ekipleri, Aksu ilçesi Gökdere Mahallesi Maviler mevkisinde kenevir ekimi yapıldığı yönünde ihbar aldı.
Jandarmanın operasyonunda M.Ç'ye ait serada yapılan incelemede, 3 bin 270 kök yaş kenevir ele geçirilirken, şahsın aracında yapılan aramada ise 9 milimetre çapında bir tabanca İLE tabancaya ait şarjör ve fişekler bulundu.
Gözaltına alınan M.Ç'nin karakolda yapılacak işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Son Dakika › Güncel › Antalya'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.