Antalya Gitar Festivali, Monge ile Sona Erdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya Gitar Festivali, Monge ile Sona Erdi

Antalya Gitar Festivali, Monge ile Sona Erdi
13.12.2015 14:21

Gitar festivali, Monge ile sona erdi *- MURATPAŞA Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunları Derneği Antalya Şubesi işbirliğinde gerçekleşen 4. Uluslararası Antalya Gitar Festivali'nin kapanış konserinde, ünlü gitar ustası Victor Monge sahne aldı.

Gitar festivali, Monge ile sona erdi

*- MURATPAŞA Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunları Derneği Antalya Şubesi işbirliğinde gerçekleşen 4. Uluslararası Antalya Gitar Festivali'nin kapanış konserinde, ünlü gitar ustası Victor Monge sahne aldı.

Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda 3 gün süren festivalin kapanış konserinde, dünyada en iyi Flamenko gitaristlerinden biri olarak anılan İspanyol Victor Monge sahneye çıktı. Monge, konserin ilk bölümünde Cazorla, Llora La Farruca, Agva, Tiera, Fuego ve Aire gibi eserler seslendirdi.

Konserin ikinci bölümünde sahneye kemanda Serdar Pazarcıoğlu, gitarda Alper Kargın ve perküsyonda Christobal Shancez çıktı. Sanatçılar, Monge ile düet yaptı. Sanatçılar kapanış töreninin ardından özçekim yaptı. Yaklaşık 2 saat süren etkinlik sonunda izleyenler, sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Gitar Festivali, Monge ile Sona Erdi - Son Dakika


Advertisement