Kamyonetlerine kavuştular, ama trafiğe çıkamadılar
Yusuf ÜNAL/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da iki kardeşin geçen ay çalınan kamyonetleri bulundu, ancak şase numarası değiştiği için trafiğe çıkması yasaklandı.
Geçen Aralık ayında oturdukları site bahçesinden kamyonetleri çalınan Ramazan ve Fevzi Çilek kardeşlerin aracı, polisin yaptığı çalışma sonunda bulundu ve kardeşlere teslim edildi. Ancak 2 kardeş, kamyonetlerinin bulunmasının sevincini yaşayamadı. Hırsızların aracın tanınmaması için şase numarasını değiştirmesi nedeniyle kamyonetin trafiğe çıkması yasaklandı.
Ramazan Çilek, kamyonetin bulunmasının sevincini yaşamadıklarını belirterek, 'Öncelikle oto hırsızlık ekiplerine teşekkür ederim. Ancak sevincimiz buruk kaldı. Çünkü trafik şube 'Aracınız trafiğe çıkamaz atık hurdaya çıktı' diyor. Aracı tekrar kullanabilmemiz için yönetmelik gereği, şase numarasının tekrar basılması gerekliymiş. Ancak bunun için şase numarasının silinmesi gerekiyormuş" dedi. Fevzi Çilek de 'Benim arabamın maddi değeri az olabilir. 50-100 bin lira değerinde bir araç çalınıp şase numarası değiştirilse 'Senin aracın trafiğe çıkamaz, hurda' mı denilecek. Bu bizim ekmek kapımız" diye konuştu.
(Tür: Yurt)
Son Dakika › Güncel › Antalya - Kamyonetlerine Kavuştular, Ama Trafiğe Çıkamadılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.