Antalya Kemer'de Renkli 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Antalya Kemer'de Renkli 23 Nisan Kutlaması

Kemer'de renkli 23 Nisan kutlamasıANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde 23 Nisan kutlamalarında çocuklar şişme oyun alanlarında eğlendi, rehabilitasyon merkezinden getirilen hayvanları sevdi ve aşçılık eğitimi aldı.

23.04.2017 15:19

Kemer'de renkli 23 Nisan kutlaması

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde 23 Nisan kutlamalarında çocuklar şişme oyun alanlarında eğlendi, rehabilitasyon merkezinden getirilen hayvanları sevdi ve aşçılık eğitimi aldı.

Kemer merkezdeki Kazım Gül Stadı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel 2'nci Kemer Belediyesi Çocuk Şenliği düzenlendi. Etkinliğe katılan çocuklar kurulan şişme oyun alanlarında rodeo, futbol, basketbol ve zıpzıpla eğlenirken, Akdeniz Üniversitesi Aşçılık Fakültesi öğretim görevlileri ve öğrencileri de çocuklara aşçılık eğitimi verdi. Kemer Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nden getirilen sokak hayvanları ve animatörlerin özel kıyafetleriyle canlandırdığı çizgi film karakterleri de çocukların ilgisini çekti.

Kemer Belediye Başkanı bağımsız Mustafa Gül, "Bu şenliği geçen yıl başlattık. Çocukların da çok hoşuna gitti. 23 Nisan'ı coşku ile kutlamak için başlattık. Öncelikle geçmişimize sahip çıkacağız. Atamızın bırakmış olduğu bu günlere sahip çıkacağız gelecekteki çocuklarımıza da umut vereceğiz" dedi.

Antalya Kemer\'de Renkli 23 Nisan Kutlaması
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kemer'de Renkli 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement