45 yaşındaki evsiz adamın ölüm şeklini görenler neye uğradığını şaşırdı! - Son Dakika
Güncel

45 yaşındaki evsiz adamın ölüm şeklini görenler neye uğradığını şaşırdı!

Antalya'da 45 yaşındaki madde bağımlısı evsiz adam, enteresan bir halde parkta ölü bulundu. Evsiz adamın banktaki duruş şekli görenleri hayrete düşürdü.

10.07.2019 17:08  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, madde bağımlısı olduğu belirtilen Metin L. (45), parkta ölü bulundu. Çevre esnaflarından Sadiye Toprak, evsiz adamın sık sık iş yerine geldiğini ve akşam saatlerinde yanına gelerek helallik istediğini ifade etti.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 45 yaşındaki Metin Lafçı, parkta ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre olay öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Serden Geçti Parkı'nda meydana geldi. Parkta bulunan temizlik işçisi kafasını banka dayamış şekilde bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirledi.

Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, Metin Lafçı'nın uzun süredir sokaklarda yattığı ve hasta olduğu öğrenildi.

45 yaşındaki evsiz adamın ölüm şeklini görenler neye uğradığını şaşırdı!

"HELALLİK İSTEDİ"

Parkın içerisinden geçen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Bazı vatandaşlar şahsın öldüğüne inanamazken, bazıları da cesedi cep telefonuyla görüntülemeye çalıştı. Çevre esnaflardan Sadiye Toprak, sık sık kendisinin iş yeri olan simitçiye geldiğini ve çay içtiğini dile getirdi. Toprak, Metin Lafçı'nın akşam saatlerinde yine yanına gelerek kendisinden helallik istediğini ifade etti.

Lafçı'nın cansız bedeni olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi yapılmak üzene Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı.

45 yaşındaki evsiz adamın ölüm şeklini görenler neye uğradığını şaşırdı!
45 yaşındaki evsiz adamın ölüm şeklini görenler neye uğradığını şaşırdı!
45 yaşındaki evsiz adamın ölüm şeklini görenler neye uğradığını şaşırdı!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 45 yaşındaki evsiz adamın ölüm şeklini görenler neye uğradığını şaşırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (92)

  • Duyarlı vatandaş. : Kurana dil uzatmıştır. Allah yoldan çıkarmasın. 11 163 Yanıtla
    Abcd: Zan da bulunma kardeşim. O ucuz gördüğün insanın ne olduğunu Rabbimiz en iyi bilir. Sana bana göre bir madde bağımlısı olabilir ama Allahın kelamına laf atmıştır deyip zan altına girme sana bir kardeş tavsiyesi. 105 1 Duyarlı vatandaş : Uyuşturucu kullanandan o da beklenir Balcı ben sadece tahmin yürütüyorum. 3 66 Balcı: Nereden biliyorsun,ölmüş insanın arkasından iftira atma .................... ............................ . 54 4 Ss: Bence sende yolan çikmisin 54 3 Cok bilmiş : Sahitlik eder misin buna? Gordun mu gozunle? Bos bos konusup sinir bozma, Allah in huzuruna gitmis dunya degistirmis insana iftira da atma... Madde kullanan insanin akli basinda ne yaptığını düşünüyorsun da iftira atabiliyorsun... Allah ibretlik ölüm vermis, gor de ceki duzen ver kendine. Kula iftira atmak da buyuk gunahlardan unutma... 49 3
  • Kol: Hayat çok kısa. Çizgiden şaşmamak gerek. Çok dertli de olsak, çok borcluda olsak. Dostlar size tavsiyem çevrenizde birilerinin elinden mutlaka tutunuz. Birgün sizin veya ailenizden birinin elini tutan olacaktır. Gizli GÜÇ herşeye kadirdir. Ne ekerseniz onu bicersiniz. İyilik varken sakın ola kötülük ekmeyin. 45 1 Yanıtla
    Urfalı: Hiç öyle olmuyor.Bir gün düşersen görürsün kimse elinden tutuyor mu? 4 2
  • Mrt: bu bir halkın utancıdır,rezilliğidir,gelecek neslimizin hali beni çok düşündürüyor : 39 0 Yanıtla
  • Ss: Allah evlatlarimizi korusun bu piş illeten 33 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement