Antalya Sırça Biblolar 'Perde' Dedi - Son Dakika
Güncel

Antalya Sırça Biblolar 'Perde' Dedi

Sırça Biblolar 'perde' dediALANYA Belediye Tiyatrosu'nun yeni oyunu Tennessee Williams'ın yazdığı 2 perdelik dram oyunu 'Sırça Biblolar' Alanyalı seyircilerle buluştu.

09.04.2017 11:43

Sırça Biblolar 'perde' dedi

ALANYA Belediye Tiyatrosu'nun yeni oyunu Tennessee Williams'ın yazdığı 2 perdelik dram oyunu 'Sırça Biblolar' Alanyalı seyircilerle buluştu. İzlemek isteyenlerin kitap bağışlayarak girdiği oyun ayakta alkışlandı.

Alanya Belediye Tiyatrosu sezonun ikinci prömiyerini Alanya Kültür Merkezi'nde Amerikalı yazar Tennessee Williams'ın yazdığı Sırça Biblolar adlı tiyatro oyunuyla yaptı. Perdesini saat 20.00'da açan tiyatro oyununda dünyada 'Büyük Buhran' olarak adlandırılan dönemler olan 1930'lu yıllarda yaşayan Wingfield ailesinin başından geçenler anlatılıyor. Kocası tarafından terk edilen ve çocuklarıyla zorlu bir yaşam süren anne Amanda, kötü işlerde çalışarak hayatını bir türlü rayına oturtamayan oğul Tom, sakat bacağıyla içine kapanık bir hayat süren Laura ve Laura'nın hayatına girerek dengeleri bozan Jim'in hikayesinin anlatıldığı oyunda Esra Tığlı Kutertan, Nilay Kara, Burak Kaya ve Fırat Onur Deniz rol alıyor. Yönetmenliğini Murat Atak'ın yaptığı dram oyunu 2 perde olarak seyirciyle buluştu. Birçok içsel çatışmanın anlatıldığı oyun sonunda seyirciler ayakta alkışladı.

BİR KİTAP BİR OYUN

Ayrıca tiyatro oyununda, belediye ve Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından ortaklaşa yürütülen 'Bir kitap bir oyun' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında oyunu izlemek isteyenler yanlarında getirdikleri kitabı tiyatroya bağışlayarak bilet aldı. Toplanan kitaplar ise Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılacak.

Antalya Sırça Biblolar \'Perde\' Dedi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Sırça Biblolar 'Perde' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement