Aracının İçerisinde Tabancayla Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Aracının İçerisinde Tabancayla Öldürüldü

Aracının İçerisinde Tabancayla Öldürüldü

Şanlıurfa'da, park halindeki aracının içerisinde oturan 25 yaşındaki Muammer Özer, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.

16.01.2012 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, park halindeki aracının içerisinde oturan 25 yaşındaki Muammer Özer, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Yaşamını yitiren Özer'in vücuduna 12 mermi isabet ettiği öğrenilirken, polis kayıplara karışan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Yavuz Selim Mahallesi 2051'inci Sokak'ta meydana geldi. İşsiz olan Muammer Özer, kendisine ait 63 B 9991 plakalı hafif ticari aracını sokak girişine park etti. Özer, park halindeki aracında oturduğu sırada sokağa gelen kimliği belirsiz bir kişi, elindeki tabancayla ateş etmeye başladı. Camları kırılan araçtaki Özer'e peş peşe ateş eden şüpheli, daha sonra ara sokaklardan koşarak izini kaybettirdi. Peş peşe gelen silah sesleri üzerine dışarı çıkanlar kanlar içerisindeki Özer'i, yoldan geçen bir otomobille Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürüp olayı telefonla polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, görgü tanıklarının ifadesine başvurup çevrede inceleme başlattı. Bu sırada acil serviste yapılan incelemede kalbine ve göğüs bölgesine 12 mermi isabet ettiği saptanan Muammer Özer, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Özer'in cesedi, otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi. Polisler ise Özer'in kurşun yağmuruna tutulduğu araçta parmak izi araştırması yapıp kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aracının İçerisinde Tabancayla Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement