Ardahan'da Polis Tarafından Ayağından Vurulan Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ardahan'da Polis Tarafından Ayağından Vurulan Şüpheli Yakalandı

Ardahan\'da Polis Tarafından Ayağından Vurulan Şüpheli Yakalandı
28.04.2024 00:47

Ardahan'ın Kaptanpaşa Mahallesi'nde çevreye tüfekle ateş eden ve polisin 'dur' ihtarına uymayan şüpheli, ayağından vurularak yakalandı. Alkollü olduğu belirtilen şüpheli, tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü.

Ardahan'da polisin "dur" ihtarına uymayan ve çevreye tüfekle ateş eden şüpheli, teslim olmayınca ayağından vurularak yakalandı.

Kaptanpaşa Mahallesi Hal Caddesi'nde, bir kişinin çevreye tüfekle rastgele ateş ettiği ihbarı üzerine, bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polisin "dur" ihtarına uymayan ve havaya açılan ateşe rağmen tüfeği bırakıp teslim olmayan S.Y. ayağından vurularak yakalandı.

Ambulansla kaldırıldığı Ardahan Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edilen şüpheli, işlemleri için polis merkezine götürüldü.

S.Y'nin alkollü olduğu ileri sürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ardahan'da Polis Tarafından Ayağından Vurulan Şüpheli Yakalandı - Son Dakika


Advertisement