Ardahanlı Şehit Uzman Çavuş'un Babası, Vali'yi Ağlattı (2) - Son Dakika
Güncel

Ardahanlı Şehit Uzman Çavuş'un Babası, Vali'yi Ağlattı (2)

Ardahanlı Şehit Uzman Çavuş\'un Babası, Vali\'yi Ağlattı (2)

Ardahanlı ŞEHİDE KARS'TA TÖREN Hakkari Dağlıca'da şehit olan 16 askerden Uzman Çavuş Tayfun Hançer'in askeri uçakla Kars Harakani Havalimanı getirilen cenazesi; burada düzenlenen törenin ardından memketi Ardahan'ın Göle İlçesi'ne gönderildi.

08.09.2015 16:29

Ardahanlı ŞEHİDE KARS'TA TÖREN

Hakkari Dağlıca'da şehit olan 16 askerden Uzman Çavuş Tayfun Hançer'in askeri uçakla Kars Harakani Havalimanı getirilen cenazesi; burada düzenlenen törenin ardından memketi Ardahan'ın Göle İlçesi'ne gönderildi.

Şehit Uzman Çavuş Hançer'in Türk bayrağına sarılı tabutu, askerler tarafından omuzlara alınarak Ardahan Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracına konuldu. Cenazenin omuzlara alındığı sırada askeri manga, askeri erkan ve polisler selam durdu. Havalimanında şehitlerinin cenazesini bekleyen yakınları ise gözyaşına boğuldu. Askerlerin şehidin cenazesini tören adımlar eşliğinde taşıdığı sırada şehidin eniştesi Nurettin Karakoç'un da uygun adımda yürümesi törendekileri duygulandırdı.

Törene Vali Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Avcı, İl Jandarma Komutanı Murt Kınay, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, şehit yakınları, asker ve polisler katıldı.

Düzenlenen törenin ardında şehidin cenazesi kalabalık bir konvoy eşliğinde karayolu ile Ardahan'ın Göle İlçesi'ne bağlı Demirkapı Köyü'ne götürüldü. Şehidin babası Selahattin Hançer de cenaze aracına binerek yola çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ardahanlı Şehit Uzman Çavuş'un Babası, Vali'yi Ağlattı (2) - Son Dakika


Advertisement