Arıkan güven tazeledi - Son Dakika
Güncel

Arıkan güven tazeledi

Arıkan güven tazeledi

Özel Güvenlik Hizmetleri Derneği'nde 2 yıldır başarılı bir şekilde sektörünü temsil eden Başkan Serdar Gökhan Arıkan, yapılan genel kurul ile üyelerden 2 yıl daha başkanlık vizesi aldı.

11.04.2016 08:33  Güncelleme: 08:40

Özel Güvenlik sektörünü büyütecekler

Kültürpark Ada Gazinosu'nda yapılan olağan genel kurul toplantısında tek liste ile girilen seçimlerde, Serdar Gökhan Arıkan'ın listesi oy birliği ile yeniden yönetime seçildi.

Saygı duruşu ile başlayan ve Divan Heyeti seçimi ile süren genel kurulda derneğin son 2 yıllık faaliyet raporu, bütçe ve denetim kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi. Genel Kurulda 2016-2017 yılları geçici bütçesi de onaylandı. Genel kurulda yönetim ve denetim kurulları seçiminde de Serdar Gökhan Arıkan ve Ekibi oy birliği ile seçildi.

Sektörü büyütecek projeler

Genel kurulda seçimlerin ardından teşekkür konuşması yapan Özel Güvenlik Hizmetleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Gökhan Arıkan, kendisini bu göreve yeniden layık gören üyelere teşekkür etti. Son 2 yıldır derneği sektöründe kabul edilen ve kurumların dikkate aldığı bir kuruma dönüştürmek için çalıştıklarını ve büyük oranda başarılı sağladıklarını anlatan Arıkan, "Sektörümüz Türkiye'de binlerce kişiye istihdam sağlıyor. Son dönemde terör olaylarının da artması ile sektörümüzün önemi daha da anlaşıldı. Şu anda sektörümüzü düzenleyen 5188 sayılı yasada değişiklikler yapılıyor. Bu aşamada biz de görüşlerimizi paylaşacağız. Bundan sonra hedefimiz sektörümüzün sorunlarını çözen, daha da büyümesini sağlayan projeleri hayata geçirmek. Bu konuda sektörümüzün de desteğini alarak başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arıkan güven tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement