İzmit'e bağlı Gündoğdu Köyü'nde 12 gün önce yaban arısının soktuğu 34 yaşındaki kurs öğretmeni Canan Filiz, alerjik reaksiyon sonucu hayatını kaybetti.
Kocaeli Meslek Edindirme Kurslarında kurs öğretmenliği yapan ve 12 gün önce Gündoğdu Köyü'nde oturan babasının evine misafirliğe giden evli ve bir çocuk annesi Canan Filiz'i, kahvaltıya hazırlandıkları sırada ayağından arı soktu. Sarı renkli yaban arısının sokması sonucu feryat eden Canan Filiz, "Ayağımı arı soktu. Başım dönüyor" diyerek birden yere yığıldı.
Nefes alamayan ve moraran talihsiz kadının yakınları hemen ambulans çağırdı. Gelen 112 Ambulansı ile birkaç kilometre mesafede bulunan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Canan Filiz'in hastaneye geldiğinde durduğu anlaşılan kalbi yeniden çalıştırıldı. 'Anafraksi' olarak adlandırılan alerjik reaksiyon tanısıyla buradan özel bir hastaneye sevkedilen Canan Filiz, makinaya bağlı verdiği yaşam savaşını kaybetti. Talihsiz kadın bugün toprağa verildi. - Kocaeli/ İzmit
Son Dakika › Güncel › Arının Soktuğu Kurs Öğretmeni Öldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.