Arnavutköy Belediyesi Yeni Nikâh Sarayını Hizmete Açtı - Son Dakika
Güncel

Arnavutköy Belediyesi Yeni Nikâh Sarayını Hizmete Açtı

Arnavutköy Belediyesi Yeni Nikâh Sarayını Hizmete Açtı

ARNAVUTKÖY Belediyesi tarafından Yönetim ve Yaşam Merkezi'ne yapılan nikah sarayı evlenecek çiftlerin hizmetine açıldı.

07.12.2017 11:54

ARNAVUTKÖY Belediyesi tarafından Yönetim ve Yaşam Merkezi'ne yapılan nikah sarayı evlenecek çiftlerin hizmetine açıldı. Daha önce Arnavutköy Belediyesi Bolluca Ek Hizmet Binası içerisinde kıyılan nikahlar, artık yeni nikah sarayında kıyılacak.

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi içerisinde yer alan nikah sarayı, modern mimariye uygun şekilde inşa edildi. Gelin damat odası, özel şekilde hazırlanmış yürüyüş yolları, fotoğraf çekim alanları ve çiftlere özel giriş kapılarıyla yeni nesil nikah sarayı, evlenecek çiftlerin hizmetine açıldı.

Arnavutköy Belediyesi Evlendirme Bürosu, 2017 yılında 2 bin 200 çiftin evlilik başvurusunu aldı. Çiftlerin yeni bir yaşama kapılarını açtığını belirten evlendirme bürosu personelleri, yaptıkları her işte insanların mutluğu ve memnuniyetini düşündüklerini, nikah öncesi gelen çiftlerimize gerekli evrakları tam getirmeleri konusunda yardımcı olduklarını belirtti. Bugüne kadar binlerce nikah kıymanın verdiği tecrübeyle hareket ettiklerini kaydeden yetkililer, evlenecek çiftlere de evlilik üzerine bilgiler verdiklerini söyledi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arnavutköy Belediyesi Yeni Nikâh Sarayını Hizmete Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement