Arnavutköy'de Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Arnavutköy'de Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı

Arnavutköy\'de Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı

Arnavutköy'de meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla attı. 24 yaşındaki sürücü, çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartıldı. Yaralı şoföre ilk müdahale yoldan geçen bir sağlık personeli tarafından yapıldı. Polis ekipleri kaza yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken yaralı sürücü ambulans ile Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç çekici yardımıyla otoparka çekildi.

15.06.2023 10:36  Güncelleme: 10:37

Arnavutköy'de sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla attı. 24 yaşındaki araç sürücüsü çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartıldı.

kaza, dün saat 23.25 suralarında Arnavutköy Gazi Fahrettin Paşa Caddesi üzerinde gerçekleşti. Yasin Demir yönetimindeki 34 DNF 354 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak manevra yapmaya başladı. Manevra yapan araç takla atarak orta refüje çarparak durabildi. 24 yaşındaki araç sürücüsü çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartıldı. İhbar üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı şoföre ilk müdahale şans eseri yoldan geçen bir sağlık personeli yapıldı. Polis ekipleri kaza yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken yaralı sürücü ambulans ile Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç çekici yardımıyla otoparka çekildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arnavutköy'de Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement