Arpacı'dan HOYTAG Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Arpacı'dan HOYTAG Ziyareti

Arpacı\'dan HOYTAG Ziyareti

MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacı, Mehmet Ali Paşa Halkoyunları ve Tiyatro Spor Kulübü Başkanı Özkan Göçenler'in konuğu oldu.

28.02.2014 18:16

MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacı, Mehmet Ali Paşa Halkoyunları ve Tiyatro Spor Kulübü (MAP HOYTAG) Başkanı Özkan Göçenler'in konuğu oldu. MHP meclis üyesi adaylarının ve partililerin katıldığı program ilgi ile karşılandı.

"Benim Rakibim Kirli Siyaset"

MAP HOYTAG ziyareti sırasında 30 Mart yerel seçimlerini değerlendiren ve projelerinden bahseden Arpacı, konuşmasında"Ben klasik bir siyasetçi değilim. Kendim için başkanlığa aday olmadım bu kent için aday oldum. Benim mücadelem CHP veya AKP değil benim mücadelem kirli siyasetle, yalanla. İzmit Belediye Başkan Adayları içerisinde en rahat benim dolaşmam gerekir çünkü ben daha önce söz verip tutmamazlık yapmadım fakat daha önce tutulmaya sözler yüzünden ben utanıyorum." Cümlelerine yer verdi.

"Projelerim Yapılmayacak Projeler Değil"

Konuşmasına devam eden Arpacı,"Projelerimizi 1 Mart'ta Sabancı Kültür Merkezinde açıklayacağız. Hepsi İzmit için gerekli ve ihtiyaç duyulan projeler. Hiç biri yapılamayacak projeler değil, ben tutmayacağım sözü vermem." Söylemlerinde bulundu.

"Kulüp Olarak Orada Olacağız"

Ziyaret sırasında konuşma yapan MAP HOYTAG Başkanı Özkan Göçenler"Geldiğiniz için teşekkür ederiz. Başarılarınızın devamını dileriz seçimlerde hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun. Biz herkese eşit mesafede bir derneğiz. Ricanız üzerine 1 Mart'ta proje tanıtım programınıza halk oyunları ekibimizin gösterileriyle birlikte orda olacağız." Şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arpacı'dan HOYTAG Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement