Art Desıgn Luxury Modern Showroom Açıldı - Son Dakika
Güncel

Art Desıgn Luxury Modern Showroom Açıldı

Art Desıgn Luxury Modern Showroom Açıldı

Mobilya ve dekorasyon sektörünün tasarımcı markası Art Design, ''tasarım ötesi'' iddiasını bir adım ileri taşıyarak, heyecanla beklenen yeni ''Luxury Modern'' showroomunu açtı.

23.05.2018 15:54

Mobilyadaki akımları kişinin ve mekanın tarzıyla yorumlayarak çok özel bir dekorasyon imkanı sunan Art Design, dünya trendlerini takip ederek kişiye özel yorumla tasarım planlarınızı hayata geçiriyor. Lüks detayların ihtişamını modern dokularla bir araya getiren Art Design, evlere yeni bir bakış açısı getirerek yepyeni bir showroom ile karşımızda. Günümüzün modern mobilya akımlarını gölgede bırakan tasarım anlayışının yanı sıra, tasarım ötesi çizgilerle hayat bulan tüm modeller yeni ''Luxury Modern'' mağazada sergileniyor.

Çok uzun dönemdir özellikle modern mobilyalarda aynı tarzlar evlerimizde fazlasıyla hakimiyet kurdu ve evlerimiz giderek birbirine benzemeye başladı. Art Design, Fransa'da ortaya çıkan Art Deco sanat akımıyla bütünlenen ''Art Deco'' mağazası yanına ''Luxury Modern'' showroomunu açarak çıtayı yükseltiyor. Art Design Luxury Modern mağazasına girdiğinizde modernizme ait stil kalemlerini birbiriyle kombin tasarımlarla bir arada bulacak, yaşam alanlarınızda kendinize özgü, sizi yansıtan tasarımlara sahip olma lüksüne erişeceksiniz. Yatak odalarından çocuk ve genç odalarına, oturma odalarından çalışma odalarına kadar aklınıza gelebilecek her mobilyaya ait tasarımlar için @artdesignmobilya instagram hesabından iletişime geçmeniz veya Art Design mağazalarına uğramanız yeterli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Art Desıgn Luxury Modern Showroom Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement