Boşanma Aşamasında Olan Emre Aşık ve Yağmur Aşık Adliyede Pedagog Krizi Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Boşanma Aşamasında Olan Emre Aşık ve Yağmur Aşık Adliyede Pedagog Krizi Yaşadı

Boşanma davaları devam eden eski futbolcu Emre Aşık ve Yağmur Aşık, arasında pedagog krizi yaşandı. Yağmur Aşık, görüş günü olmadığı halde oğlunun babasıyla görüşmesini isteyen pedagog hakkında tutanak tutturdu.

27.03.2019 12:59  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boşanma davaları devam eden eski futbolcu Emre Aşık ve Yağmur Aşık, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek pedagog ile görüştü. Emre Aşık'ın pedagog görüşmesinin ardından görüşmeye girecek olan Yağmur Aşık, oğlunu avukatına bırakmak istedi.

Oğlunun görüş günü olmaması nedeniyle babasıyla görüşmesini istemeyen Yağmur Aşık'a pedagog, 'Babasıyla görüşmesin mi' dedi. Bunun üzerine Yağmur Aşık, pedagogun taraflı davrandığını ileri sürerek tutanak tutturarak, adliyeden ayrıldı.

HAKİM, ÇOCUĞUN PEDAGOGLA GÖRÜŞMESİNE KARAR VERDİ

Eski futbolcu Emre Aşık, 3 çocuğunun annesi Yağmur Aşık'a 6 yıllık evliliğini bitirmek için iki ay önce boşanma davası açmıştı. İstanbul 10 Aile Mahkemesi'nde görülen davada hakim Emre ve Yağmur Aşık ile 5 yaşındaki oğullarının pedagog ile görüşmesine karar vermişti.

Boşanma Aşamasında Olan Emre Aşık ve Yağmur Aşık Adliyede Pedagog Krizi Yaşadı

"BABASIYLA GÖRÜŞMESİN Mİ?"

Pedagog görüşmesi için Yağmur Aşık, oğlu ile Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na bugün saat 10.00'da geldi. Pedagog ile bir görüşmeye önce Emre Aşık girdi. Bir saat süren görüşmenin ardından çıkan Emre Aşık'ın ardından görüşmeye girecek olan Yağmur Aşık, oğlunu avukatına bırakmak istedi. Oğlunun görüş günü olmaması nedeniyle babasıyla görüşmesini istemeyen Yağmur Aşık'a pedagog, 'Babasıyla görüşmesin mi' dedi.

Boşanma Aşamasında Olan Emre Aşık ve Yağmur Aşık Adliyede Pedagog Krizi Yaşadı

PEDAGOG HAKKINDA TUTANAK TUTTURDU

Görüşmeye giren 5 dakika sonra çıkan Yağmur Aşık, pedogogun taraflı davrandığını ileri sürdü ve tutanak tutturarak, adliyeden ayrıldı. Annesinin görüşmeye girdiği sırada çocuk da birkaç dakikalığına babası Emre Aşık ile birlikte oldu. Emre Aşık, boşanma davalarında gizlilik kararı bulunduğunu belirterek konuşmak istemedi.

Boşanma Aşamasında Olan Emre Aşık ve Yağmur Aşık Adliyede Pedagog Krizi Yaşadı
Boşanma Aşamasında Olan Emre Aşık ve Yağmur Aşık Adliyede Pedagog Krizi Yaşadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşanma Aşamasında Olan Emre Aşık ve Yağmur Aşık Adliyede Pedagog Krizi Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Karadeniz : Emre iyi cocuktur bu kadin bes para etmez 12 0 Yanıtla
  • ss: aynı dert bende var suan eski eşim yeni evlendigi adamla bir olup bana cocugumu göstermiyorlar devlet bence ilk bu işe el atması gerekiyor elimde mahkeme kararı var yine göremiyorum yasal sürec baslattım 7 aydır mahkeme günü vermediler daha ondan sonra adam eski karısını öldürdümü suc oluyor hiç soruyormu bu devlet baba sı ne durumda cocugunu görebiliyormu diye sadece bayanların haklı oldugu bir ülke burasıyazık ama ama az kaldı bende haberlere cıkarım yakındır 5 2 Yanıtla
  • MİLLİYETÇİ: Kadın yolun yolcusu bunu herkes biliyor Emre yeni uyandı 7 0 Yanıtla
  • Kayserispor : Emre Aşık -Aysun Kayacı evlenmeliydi, nedenini hala kimse bilmiyor? ?? 2 0 Yanıtla
  • Ali: Bişey yapıyonuz tam yapın ya sansürleyin yada sansürsüz verin 2 0 Yanıtla
  • Kayserispor : Emre Aşık -Aysun Kayacı evlenmeliydi, nedenini hala kimse bilmiyor? ?? 0 0 Yanıtla

Advertisement