Aşkın Kağıt Formu - Son Dakika
Güncel

Aşkın Kağıt Formu

Aşkın Kağıt Formu

Tasarım aşkı kağıtla buluştu, Sevgililer Günü'nde verebileceğiniz espirili hediyeler ortaya çıktı.

05.02.2012 22:54  Güncelleme: 10:34

Sizleri Nişantaşı'nda da şube açan yepyeni bir mağazayla tanıştırıyoruz. Kağıthane House of paper mağazasında: ev, ofis aksesuvarları, tektsil ürünleri ve takılar 14 Şubat için özel formlara büründü.

Sevgililer Günü için tasarlanan birçok özel ürün, aşkınızı kağıtla ifade etmenize yardımcı olacak.

Yaklaşık 280 ürünün tamamına Grafik Tasarım Öğretim Görevlisi Emine Tusavul'un imzasını taşıyan kağıt ürünler, tamamen orijinal ve espirili. Koleksiyonu oluştururken özel tasarlanmış ürünlere de genç tasarımcılar yolu ile ulaşıyor. Dükkandaki bazı ürünlerde öğrencilere ait. Hepsini almak isteyeceğiniz bu ürünler, gündelik yaşamanızda vazgeçemeyeceğiniz nitelikte.

İlk mağazasını Karaköy'de açan EmineTusavul, Nişantaşı'nın ardından şube sayısını çoğaltmayı hedefliyor. Mağazayı gezerken, tasarımcı Emine Hanım'ın ürünlere olan aşkını, mizahın güçlü desteğiyle hissedeceksiniz. Kitap ayraçları, bakkal defterleri, magnetler, kolye, küpe ve yüzükler, salata kaseleri, bardak altlıkları çok değişik formlarla karşınıza çıkacak. Amiral Battı, Adam Asmaca, İsim Şehir gibi hepimizin bir dönem sık sık oynadığı oyunlar da unutulmamış. Duvar panolarında ise İstanbul siluetleri vazgeçilmez güzellikle karşınıza çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşkın Kağıt Formu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement